HVITØRET SILKEAPE

Visste du?

1. Silkeaper finnes i skogene i Nordøst-Brasil.

2. De lever i grupper på opptil 15 individer hvor kun det dominerende paret avler.

3. De gnager små hull i barken på trær og spiser kvaen som renner ut. Dette utgjør opptil 90% av dietten deres. 

Tangen Dyrepark har 6 silkeaper.

Bli fadder til ditt favorittdyr HER.

18D58B35-F084-44C4-8317-C1F162B0DB62_1_201_a_edited.jpg